3D Systems uppdaterar programvara för utskriftsjobb

3D Systems har uppdaterat sin programvara 3D Sprint till version 2.0. Programvaran är framtagen för användning med företagets plastskrivare och innehåller bland annat funktioner för att optimera filförberedelse, filredigering och utskriftsprocess.

3D Sprint 2.0 är en hel verktygslåda med lösningar för att redigera och förbereda 3d-modeller för utskrift. Någr av nyheterna i uppdateringen är uppdelning av komponenter, gruppera komponenter, kolla kvaliteten på jobb och förstärka väggar. Programmet har stöd för filformat som stl, obj och ply samt flera polygonbaserade och generella CAD-filformat.

Programvaran skeppas med alla ProJet 1200- och ProJet MJP 2500-modeller. Stöd för fler 3d-skrivarmodeller tillkommer.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *