AIM Swedens vd talar om innovation i Åre

Under affärskonferensen Åre Business Forum den 29-31 mars kommer AIM Swedens vd Göran Elovsson att delta i en paneldiskussion om innovationsmöjligheter, den nya eran med konstant föränderlig teknik och hur man som storbolag såväl som startup hanterar dessa frågor. I diskussionen deltar även Lars Iversen, vd Technoport Trondheim, Charlotte Brogren, Generaldirektör Vinnova och Jan-Olof Jacke, vd AstraZeneca.

Östersundsbaserade AIM Sweden drog igång sin verksamhet hösten 2016. Bolaget har sitt ursprung i forskning vid Mittuniversitetet i Östersund, där man arbetat med 3d-skrivarteknik i över femton år. Fokus för AIM Sweden ligger på tillverkningsindustri och medicinteknik, däribland ortopediska implantat i metallegeringar.

Mer information finns på Åre Business Forums webbplats

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *