Doktorandseminarier om metalliska material

Örebro universitet håller i sommar och i höst doktorandseminarier om 3d-utskrift av metalliska material. Fokus ligger på hur detta påverkar affärsutveckling, affärsmodeller, värdekedjor, produktutveckling, produktionssystem med mera. Seminarier hålls i Örebro, Göteborg, Östersund, Olofström, Gnosjö/Värnamo, Luleå, Malmö/Köpenhamn och Stockholm.

Seminariet i Örebro hålls 13.15-16.20 den 30 maj i Hörsal B, Bilbergska Huset, Örebro Universitets campus Örebro
Mikael Jorstig, Utvecklingsledare/Näringslivsutveckling vid Region Örebro län, och Johnny Sjöström, vd för Uddeholms AB, medverkar vid detta seminarium.

Seminariet i Göteborg hålls 13.00-16.15 den 8 juni i konferensrum Tesla på Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5. Tekn. Dr. Dan Lämkull, Volvo Cars, samt vd:arna för de tre svenska företag som 3d-skriver metalliska material, Göran Elovsson på AIM Sweden, Torbjörn Holmstedt på Lasertech LSH och Erling Svensson på 3D MetPrint, medverkar vid detta seminarium som hålls i samarbete med professor Lars Nyborg och Chalmers Tekniska Högskola. Deltagarna kan besöka Chalmers 3d-skrivarlabb efter seminariet.

Seminariet i Östersund hålls 13.00-16.05 den 14 juni på Quality Hotel Frösö Park, Cronstadsväg 2. Anna Rex, Regionchef för Handelskammaren i Jämtland, och Anders Edvinsson, Kommunalråd i Östersunds kommun, medverkar vid detta seminarium som hålls i samarbete med Göran Elovsson, vd för AIM Sweden, docent Lars-Erik Rännar och Sport Tech Research Centre vid Mittuniversitetet.

Seminariet i Olofström hålls kl. 13.00-16.15 den 29 augusti 2017 i Folkets Hus, Östra Storgatan 24
Sara Rudolfsson, kommunstyrelsens ordförande i Olofström, medverkar vid detta seminarium som arrangeras i samarbete med Techtank, det teknikkluster i södra Sverige som samlar avancerade industri- och teknikföretag.

Anmälan kan göras till maskin@oru.se. Agendorna för seminarierna som hålls under hösten 2017 på de andra orterna distribueras om några månader.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *