Fler föreläsningar för Nader Asnafi

Nader Asnafi, professor i maskinteknik, Örebro universitet.

På vilket sätt kommer 3d-skrivartekniken att påverka produktion och logistik? Var är vi i utvecklingen, vilka branscher kommer att påverkas först eller mest och ser man redan idag några områden som kommer vara mer utsatta än andra?

Dessa och andra frågor som rör 3d-skrivare, eller additiv tillverkning, har du som är medlem i Saco-Posten möjlighet att få besvarade när professorn i maskinteknik vid Örebro universitet, Nader Asnafi, föreläste den 1 mars på Arken i Solna. Nu står det klart att det blir fler föreläsningar på ämnet, ett tillfälle i Göteborg den 20 april, och ett i Malmö den 11 maj.

Nader har en lång industriell erfarenhet och har bland annat hållit föredrag på 3D-Dagen i Kista i slutet av november. Till vardags är han professor i maskinteknik på Örebro universitet. Han har lång och bred erfarenhet från fordonsindustrin, senast hos underleverantören VA Automotive.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *