Delta i Sveriges största 3d-undersökning

3dpusweb1Branschorganisationen SVEAT och 3dp.se inleder ett samarbete kring en årlig användarundersökning om 3d-skrivarteknik. Målet är att årligen kartlägga dagens användning och framtida behov av de olika 3d-skrivarteknikerna bland svenska företag, stora som små.

Själva undersökningsformuläret ligger uppe nu och kan besvaras t o m slutet av februari nästa år. Därefter kommer 3dp tillsammans med SVEATs ordförande Mats Falck att skriva och publicera en rapport. Denna kommer att fås kostnadsfritt av SVEAT-medlemmar och finnas tillgänglig att köpas på 3dp.se för 995 kronor exklusive moms.

Några av de teman som undersökningen och den efterföljande rapporten tar upp är vilka branscher som använder 3d-skrivarteknik och till vad, vilka tekniker och material som används och vilka applikationer man arbetar med. Vidare ingår även frågor om kostnader för maskinpark och ett antal frågor om framtida investeringsbehov.

Delta i rapporten här

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *