3D Systems sänker priset

3D Systems har annonserat en prissänkning på sin flaggskeppsmodell ProX SLS 500. Den polymerbaserade maskinen blir nu 30 procent billigare. Prissänkningen gäller Nordamerika och Europa. Den bekräftas också här i Sverige av återförsäljaren PLM Group.

Beslutet om prissänkningen är resultatet efter att företaget vill öka marknadsandelarna nu när de ser att fler företag är redo att ta klivet in i den additiva världen. Men frågan är om det inte är HPs 3d-skrivarsatsning som också påverkar beslutet.

Priset för en ProX SLS 500 börjar nu på 250 000 euro.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En kommentar till “3D Systems sänker priset”
  1. Alf skriver:

    Vasa och Titanic var också flaggskepp. Priset är ointressant om inte produkten fungerar. Achtung!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Print for Fabrication 2018 hålls i Dresden

Den 24–28 september anordnas den 34:e upplagan av konferensen Print for Fabrication, i tyska Dresden. En sammankomst för aktörer inom 3d- och 4d-utskrift, textilutskrift och traditionellt färgtryck. Konferensen anordnas av the Society for Imaging Science and Technology, för andra gången i ordningen utanför USA. – I år är vi på väg till Tyskland och hoppas […]

Publicerat av: 

Utökade testmöjligheter när EOS utökar produktionskapaciteten

EOS utökar sin produktionskapacitet och flyttar sina tillverkningsanläggningar till Maisach, närmare huvudkontoret i Krailling. I den nya fabriken kommer kunderna ges möjlighet att delta i tester av nya system. Utöver EOS vanliga maskinkvalificering kan kunderna begära specifika testjobb av delar för senare produktion. EOS tar fram 3d-skrivarlösningar med inriktning mot bilindustri samt flyg- och medicinteknik. Med den […]

Publicerat av: 

Digital Metal utökar verksamheten och startar serieproduktion

Digital Metal i Höganäs meddelar att de utökar sin produktionsanläggning med femtio procent, för att stödja serieproduktionen av 3d-skrivare DM P2500. Som ett resultat av den ökade efterfrågan har bolaget, som grundades 2012, anställt fler ingenjörer, tekniker och säljare, samt investerat i nya material för forskning och utveckling. – Det stora intresset gör att vi nu […]

Publicerat av: