Lär dig 3d-modellera i sommar

Kursledarna Anders Lyhagen och Felix Heuman.

Fascineras du av former och vill bygga 3d-modeller i datorn men är osäker på hur? Då ska du se närmare på en sommarkurs i 3d-modellering på anrika Fridhems Folkhögskola i Svalöv i Skåne. Kursen pågår 26 till 30 juni 2017 och antalet platser är starkt begränsat.

Inga särskilda förkunskaper utöver allmän datorvana behövs. Har du något års 3d-erfarenhet är du lika välkommen. Två lärare klassundervisar och ger i fem dagar individuell handledning till 15 elever. 

Kursen ger generell färdighet i 3d-modellering. Med kunskaperna kan du fortsätta att på egen hand skapa fritt. Programvaran är Sketchup 2017 som finns i gratisversion för Windows och Mac.

Efter kursen behärskar du att bygga enklare modeller och att kombinera dem till en avvägd komposition redo för rendering eller 3d-utskrift. Kostnaden för fem heldagar är 4850 kronor där kost och logi ingår, eller utan logi 3650 kr. Exklusiva programtillägg erbjuds gratis.

Kursledarna Anders Lyhagen arbetar som 3d-programmerare och Felix Heuman arbetar med visuell formgivning. De har hållit flera internationella föreläsningar och seminarier om 3d,  älskar att skapa modeller och att lära ut hantverket.

Sommarkursen pågår 26 till 30 juni 2017. Antalet platser är starkt begränsat. Mer info här

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *