GE Additive öppnar forskning- och kundcenter

GE Additive, det affärsområde som sedan köpet av Arcam och Concept Laser huserar all 3d-skrivarverksamhet, kommer att öppna ett kundcenter i München, Tyskland. Enligt företaget är det ett i raden av kundcenter världen över, i syfte att utbilda kunder i företagets additiva tekniker och möjligheter.

Kundcentret ligger i samma byggnad som GE:s globala forskningscenter, som ska stå klart i slutet av 2017. Här ska femtio medarbetare, ett tiotal AM-system, GE:s molnbaserad plattform Predix och verktyg för produktövervakning visa styrkan i GE:s erbjudande för de industrikunder som vill ta steget in i 3d-skrivarvärlden.

– Det här är en viktig del av vår strategi att visa upp och förklara additiv teknik för tillverkare världen över, säger Robert Griggs chef för Customer Experience Centers inom GE Additive. Vi förväntar oss att öppna ett andra center senare under året, och fler kommer att följa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *