Arcam nu ett GE Additive-företag

Arcam lanserar en ny varumärkesidentitet för Arcam-koncernen. Den nya logotypen förenar de tre företagen Arcam EBM, AP&C och DTI med ett gemensamt varumärke, med ett förtydligande att företaget är en del av GE Additive.

I samband med detta publicerar Arcam också sin årsredovisning för 2016, det första dokumentet med den nya varumärkesstrukturen.

– Arcam och branschen har utvecklats väsentligt sedan vårt ursprungliga varumärke lanserades för mer än 20 år sedan. Att lansera en gemensam varumärkesstruktur för Arcam EBM, DTI och AP&C tillsammans med GE Additive kommer att underlätta och effektivisera vår marknadskommunikation, säger Magnus René, vd för Arcam.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *