EOS byter vd

Adrian Keppler blir ny vd på EOS.

EOS grundare och tidigare vd, Hans Langer, lämnar nu över rodret till Adrian Keppler. Hans ansvar som ny vd för den tyska 3d-skrivarleverantören blir att realisera företagets strategi kring begreppet Industri 4.0.

– Vårt mål är att fortsätta att bygga på vår ledande marknadsposition och påverka industrins digitalisering, säger Keppler. Marknaden för additiv tillverkning erbjuder stor framtidspotential. Vi kommer här att stödja ett växande antal kunder från en rad olika industrier och applikationer.

Hans Langer kommer att finnas kvar i EOS-koncernen, men ska i framtiden arbeta med att expandera och utveckla konernen i sin helhet.

Mer information finns på EOS webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Så fungerar Selective Laser Sintering

FÖRDJUPNING: Selective laser sintering, SLS, är en additiv tillverkningsteknik där man använder en laser med hög effekt, till exempel koldioxidlaser för att smälta samman små partiklar av material som plast, metall, keramik eller glas. Metoden brukar kallas sintring på svenska efter engelskans sintering. Tekniken utvecklades och patenterades av Dr Carl Deckard vid University of Texas […]

Publicerat av: 

EOS byter vd

EOS grundare och tidigare vd, Hans Langer, lämnar nu över rodret till Adrian Keppler. Hans ansvar som ny vd för den tyska 3d-skrivarleverantören blir att…

Publicerat av: