EOS byter vd

Adrian Keppler blir ny vd på EOS.

EOS grundare och tidigare vd, Hans Langer, lämnar nu över rodret till Adrian Keppler. Hans ansvar som ny vd för den tyska 3d-skrivarleverantören blir att realisera företagets strategi kring begreppet Industri 4.0.

– Vårt mål är att fortsätta att bygga på vår ledande marknadsposition och påverka industrins digitalisering, säger Keppler. Marknaden för additiv tillverkning erbjuder stor framtidspotential. Vi kommer här att stödja ett växande antal kunder från en rad olika industrier och applikationer.

Hans Langer kommer att finnas kvar i EOS-koncernen, men ska i framtiden arbeta med att expandera och utveckla konernen i sin helhet.

Mer information finns på EOS webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *