Höganäs levererar till Frankrike

Hans Kimblad på Höganäs Digital Metal.

Höganäs installerade i början av juli en av sina 3d-skrivarmodeller hos den franska industriorganisationen CETIM. Modellen är en Digital Metal P2000 och har en uppgraderad bygglåda, bläckförsörjningsystem och materialhanteringssystem.

– Det är en täckt modell som ska reducera ljudnivån avsevärt, säger Hans Kimblad, teknisk säljchef på Höganäs. Säkerhetszonen runt skrivaren är också mindre jämfört med ett öppet system.

Höganäs dotterbolag Digital Metal säljer 3d-skrivare, men är även en servicebyrå. Nu går företaget snabbt från prototyper till serieproduktion. En av företagets kunder beställer årligen upp till 30 000 slutprodukter.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *