Massivits jätteskrivare får fler användare

Jan-Olof Jungersten, vd för Visutech, som är nordisk återförsäljare av MassivITs 3d-skrivare.

Det rullar på bra för israeliska Massivit, som med sin jätteskrivare Massivit 1800 fokuserar på stora komponenter för butiker, utställningar och offentliga miljöer. Sedan lanseringen förra sommaren har man skeppat över 30 system till 15 olika länder.

Många av Massivits kunder finns i den traditionella grafiska branschen, som italienska Sismaprint. De investerade i en 1800-modell för att äntra nya affärsområden. Nu är företaget verksamt inom event, interiör och promotion-produkter.

En annan fjäder i hatten var när modehuset Louis Vuitton gjorde om en av sina popup-butiker i Sydney, Australien. Här hjälpte Massivit till med att skriva ut hela inredningen till butiken, ett jobb som tog två veckor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *