Inför första norska 3dp-konferensen

Egil Smalberget, 3dpnorge, Mattias Kristiansson, 3dp.se.

Vi på 3dp.se och 3dpnorge.no är på plats på Advanced Engineering-mässan Oslo för att förbereda inför 3dp Norges första konferens, 3dp-Dagen. Ett femtiotal vd:ar, ingenjörer, produktionsledare och tekniska chefer kommer att få ta del av ett konferensprogram särskilt riktat mot norsk industri.

Vi har bjudit in flera norska 3d-skrivarpionjärer, som servicebyrån Nordic 3D, en av Norges främsta prototyptillverkare. Även industriella slutanvändare som Fosstech, Tronrud Engineering, och AS OM BE Plast. Många frågeställningar kommer att handla om verktygstillverkning inom formsprutning, men även skräddarsydda jiggar och fixturer för industribruk, programvara och strategier för konstruktion av 3d-utskrivna komponenter samt investeringsfrågor.

Moderator för 3dp-Dagen Norge är 3dpnorges redaktör Egil Smalberget. Huvudsponsor är Canon.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *