De visar 3d-teknik för förpackningsindustrin

Exempel på hur 3d-skrivartekniken kan användas för mindre, exklusiva serier. Här är det årets utgåva av Swedish Matchs lyxsnus General Kardus, som fått en 3d-utskriven dosa och lock. Allt producerat av Acron Formservice i en upplaga på 1500 exemplar.

Servicebyrån Acron Formservice kommer att hålla presentation om hur 3d-skrivartekniken kan användas i utvecklingen av förpackningslösningar den 4-5 oktober på den stora förpackningsmässan Empack på Kistamässan.

Under eventet ställer Acron även ut och visar exempel som prototyper på schampoflaskor, blisterförpackningar, exklusiva presentförpackningar och jubileumsutgåvor. De har även med sig 3d-utskrivna lättvikts-gripdon för robotiserad plockning, något som bidrar till enklare och mer automatiserad produktion.

Mer information på Empacks webbplats

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *