GKN samlar additiv teknik i nytt område


GKN samlar nu alla sina aktiviteter inom additiv tillverkning under det nya varumärket GKN Additive. Samtidigt sjösätter företaget en webbplats med kunskap och information om de olika verksamheterna.

Företaget har använt 3d-skrivarteknik i minst två decennier för att tillverka komponenter inom rymd & flyg, fordonsteknik med mera. Man tillverkar även pulvermaterial i affärsområdet Powder Metallurgy.

– GKN Additive innebär ett väldigt spännande steg där potentialen för tekniken är oändlig, säger Jos Sclater, strategichef på GKN. Fördelarna med additiv tillverkning är betydande, både för våra kunder, men också för vårt samhälle, när vi kan producera mer effektivt.

Läs mer om satsningen på nya webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *