Innovationssluss Västerbotten inviger ny 3D-printer

norrlands_universitetssjukhus

Innovationssluss Västerbotten är ett projekt för att hjälpa innovatörer inom vården. Den 28-31 oktober genomför de en idévecka på Norrlands universitetssjukhus i Umeå och visar upp sin nyinköpta 3d-printer.

Eventet är öppet och på plats går det att träffa innovatörer som är knutna till projektet och se närmare på den nya 3d-printern som ska användas som hjälpmedel för innovationer i vården. Landstingsdirektör Anders Sylvan och Ewa-May Karlsson, vice ordförande Region Västerbotten, inviger.

Programmet

Måndag 28 oktober kl.12.30
Anders Sylvan, landstingsdirektör VLL och Ewa-May Karlsson, vice ordförande Region Västerbotten inviger Innovationssluss Västerbottens 3D-printer.

Torsdag 31 oktober kl.12.30 och 14.30
3D-printern presenteras av Jonas Selling och Ola Gustafsson, Medicinsk Teknik FoU.

Torsdag 31 oktober kl.11.00–15.00
Se 3D-printern i produktion i Kreativa rummet.

[divider scroll_text=””]
FAKTA
Innovationssluss Västerbotten vänder sig till idébärare inom hälsa, vård och omsorg. Alla som jobbar inom Västerbottens läns landsting, Umeå kommun eller Skellefteå kommun kan få hjälp med att utveckla sin idé till en färdig produkt eller tjänst. Projektet fungerar även som kontaktnod för företag som vill testa sina produkter och underlätta introduktionen av innovationer i vården.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Industrimässa flyttar till nätet

Elmia Subcontractor Connect 2020. Så heter Elmias nya digitala mötesplats som ska äga rum 10–13 november, istället för industrimässan Elmia Subcontractor. – Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: