Ny butik för 3d-skrivare i Stockholm

!cid_A183C29A-8083-4A0B-8A32-059198401E9E@agi

Vi rapporterade tidigare om att Harrods och Currys är några av varuhusen i Storbritannien som kan erbjuda sina kunder 3dskrivare i sitt sortiment, liknande satsningar finns också i Sverige . Nu har dock Creative tools tagit steget längre. För en månad sedan öppnades en butik i Porto, Portugal. Igår öppnade man också en renodlad 3d-butik i Stockholm. Med allt inom 3dprint, scanning och mjukvaror.

Där kan både företag och privatpersoner få hjälp att hitta rätt utrustning utifrån deras behov. Man ska också kunna känna på den senaste tekniken både vad gäller material och utrustning, säger Creative tools via deras hemsida.

– Vi ser det här som ett naturligt steg för att öka vår tillgänglighet och service mot kunden, säger Nicklas Jarl på Creative tools.

Creative tools har länge sett åt möjligheten att kunna öka närvaron för deras befintliga kunder i Stockholm. Butiken kommer vara öppen mellan 13:00-18:00  Helgfria vardagar. Butiken kommer dock till en början fungera mer som ett showroom, och öppettiderna kan därför variera en aning, säger Jarl. Det kommer vara möjligt att köpa allt som finns i deras webbutik i butiken, dock med fokus mindre skrivare och hårdvaror.

– Med hårdvaran finns det ett större behov av att kunna se hur tekniken fungerar och vad man ska med den till, säger Nicklas Jarl.

Vad man ska med tekniken till? Ja det beror på vem som frågar.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.