Mer flexibelt från Stratasys

connex3_material

Stratasys släpper nu fler material till sin multimateriallösning Objet500 Connex3. Det handlar om konceptet Triflex, som både möjliggör gummiliknande material och rigida material. Här finns också ett stort antal färgmöjligheter som kan kombineras i en och samma körning, från transparent till helt opakt.

Totalt finns det sex olika paletter med gummiliknande material. Tre stycken med en kombination av det gummiliknande TangoPlus och rigida opaka material i Vero-serien i totalt 72 färger. De andra tre är en kombination av det gummiliknande materialet TangoBlackPlus och samma rigida material i Vero-serien. Här handlar det dock om en färgpalett på 68 färger.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.