Elastiskt SLS-material för snabba prototyper

arrk

Servicebyrån ARRK Europe har tagit fram ett nytt elastiskt prototypmaterial som heter ELS. Enligt företaget ska det ge kunderna möjlighet att beställa komponenter med exceptionella töjningsegenskaper.

ELS är idealiskt för designers och ingenjörer som vill testa exempelvis damasker, packningar eller gummitätningar med snabb leveranstid utan verktygskostnad.

– ELS är ett fantastiskt elastisk material för snabba prototyper, som öppnar upp många nya utvecklingsmöjligheter, säger Erik Bjälkvall, nordisk försäljningschef på ARRK Europe. Materialet är unikt för ARRK och finns redan i produktion.

– I kombination med våra andra material som glasfiberfylld nylon, PA, HST och EX hittar vi ett material som passar kundens behov. ELS har genererat mycket intresse då det löser många problem och spar tid och pengar åt våra kunder.

Sedan 2003 finns ARRK Europe i Sverige. Företaget ställer ut på Elmia Subcontractor i november.

Mer information på ARRK Europes webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.