Annie Lööf till Acrons öppna hus

acron_oppet_hus_annie_loofDen 27-28 maj är det öppet hus hos servicebyrån Acron Formservice i Anderstorp. Dragplåstret är Sveriges förra näringsminister och Centerpartiets partiledare Annie Lööf, som på plats ska tala om jobbskapande och politiska erfarenheter.

Är du mer tekniskt intresserad finns det massor att hämta på detta område. Olaf Diegel är professor i produktutveckling på Lunds Tekniska Högskola, LTH. Onsdagen den 27 maj kl 14.45 berättar han om 3d-print och vart den är på väg.

Ralf Carlström, vd för Höganäs Digital Metal, förklarar hur företagets 3d-printteknik för metallproduktion fungerar och vad tekniken kan producera. Tekniken bygger precisions-bläckstråle-utskrift, där geometrin byggs lager för lager och sammanbinds med ett bindemedel löst i bläcket. Den slutgiltliga hållfastheten uppnås via en separat sintringsprocess. Ralf Carlström håller sitt föredrag kl 14.00 onsdagen den 27 maj.

Mer info om dagen hittar du här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.