General Electric håller teknikdagar i Umeå

ge_garages

General Electrics roadshow GE Garages kommer till Sverige i höst. Den 7-10 oktober landar man på Sliperiet i Umeå med utrustning och föreläsare. Syftet med konceptet är att skapa intresse för teknik, innovationer och digital tillverkning.

GE Garage genomförs i samarbete med Umeå universitet. Under fyra dagar kommer man att hålla föreläsningar, workshops och prova på-tillfällen. På plats finns också tillverkningsutrustning, från 3d-printrar och 3d-scannrar, till CNC-fräsar och laserskärare.

Det fullständiga programmet publiceras i september på GE Garages webbplats.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.