Amerikansk order på två Arcam-system

Arcams vd, Magnus René.

Arcams vd, Magnus René.

Arcam har fått en order på två EBM-system från CalRAM i USA. Systemen kommer att användas för tillverkning av flygplanskomponenter.

CalRAM, en del av företaget Midstate Berkshire, är kund till Arcam sedan 2005 och för närvarande äger de fem EBM-system. Midstate Berkshire är en marknadsledare inom precisionsbearbetning, tillverkning och montering för flyg-, försvars- samt olje- och gasindustrin.

– Efterfrågan på additiv tillverkning ökar snabbt och vi fortsätter att investera i EBM-tekniken för att säkra kapaciteten och ge CalRAM ett försprång inom flygindustrin, säger Duane Pekar, vd för Midstate Berkshire.

– Den här affären bekräftar potentialen för vår EBM-teknik inom flygindustrin. Vi ser fram emot att fortsätta ett nära samarbete med CalRAM så att de ytterligare kan utöka sin verksamhet inom denna krävande industri, säger Magnus René, vd på Arcam.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.