Protech blir ny leverantör av Objet 3d-skrivare i Norden

Evald Ottosson, vd, Protech.

Evald Ottosson, vd, Protech.

Protech blir från och med 11 januari 2016 återförsäljare av Stratasys Objet-modeller med multimaterial- och färgkapacitet i Norden, den så kallade polyjet-tekniken. Därmed kommer samtliga produkter med de teknikerna FDM, polyjet & vax/DoD från Stratasys att säljas av Protech i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

– Vi är otroligt stolta och glada över att Stratasys gett Protech möjligheten att bli leverantör av Polyjet, säger Evald Ottosson, vd för Protech. Protech blir med denna utökning av produktutbudet en av få leverantörer i Europa som säljer samtliga Stratasys maskintyper. Det skall bli oerhört spännande att fortsätta Protechs expansion inom området additiv tillverkning.

– Vi ser att vi kan leverera en helhetslösning till kunder, avancerade prototyper och slutprodukter och erbjuda bägge delar.

Följande varumärken kommer nu för första gången att kunna levereras av samma företag: Mojo, uPrint, Dimension, Fortus, Objet, Eden, Connex, Solidscape och MakerBot.

Protech har levererat 3d-skrivare sedan 1993. Med över tusen levererade professionella 3d-skrivare är Protech en av Nordens största leverantör av utrustning och tjänster för additiv tillverkning.

Från och med den 11 januari 2016 kommer Protech att kunna hantera materialförsäljning, service och support till Objet-kunder i regionen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.