Arcam på gång med tyskt dotterbolag

FOTO WIKIMEDIA

FOTO WIKIMEDIA

Svenska Arcam är på gång med en stor satsning i Tyskland, Schweiz och Österrike med målet att starta bolaget Arcam Germany. I dagsläget har man ett tjugotal installationer i regionen.

Genom en platsannons söker Arcam en vd eller landschef som ska dra igång verksamheten. Denna kommer att omfatta försäljning, marknadsföring och service, men det finns även planer på ett inhousebaserat applikationscenter.

Arcam Germany kommer att vara placerat i centrala eller södra Tyskland, med krav på enkelhet för resor och logistik. Enligt moderbolaget ska verksamheten där expandera företagets närvaro avsevärt.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: