PLM Group expanderar i Norge

Text:Mattias Kristiansson
PUBLICERAD: 16 mars 2016
plmgroup_pronor
PLM Groups vd, Jan Lundström, med Jan Erik och Elin Iversen, som äger nu förvärvade ProNor AS i Norge.

Den nordiska återförsäljaren av Solidworks och 3D Systems, PLM Group, expanderar genom att de nu köper ProNor i Norge. ProNor AS är en av Norges största återförsäljare av Solidworks.

Enligt Jan Lundström, vd på PLM Group, är förvärvet av ProNor den sista pusselbiten mot att bli en heltäckande nordisk Solidworks- och 3D Systems-partner.

– ProNors norska kunder kommer att fortsätta få samma kvalificerade stöd från lokala anställda som förut, medan de även främjas av vårt bolags kapacitet att ytterligare utveckla deras verksamhet, säger Jan Lundström.

Efter ProNor-affären kommer PLM Group att betjäna 5000 Solidworks-kunder på åtta språk inom olika branscher i Danmark, Estland, Finland, Lettland, Norge och Sverige. PLM Group är sedan 2014 även återförsäljare av 3D Systems portfölj av 3d-skrivartekniker.

 

 

 

Läs vidare

GE Additive har fått nytt namn

GE Additive har bytt namn till Colibrium Additive, a GE Aerospace Company.
CA_RGB-AtmsBlu-1024x434

Wohlers förutspår utvecklingen för 2024

Ett uppsving för DED-teknologin, materialutveckling som leder till nya applikationer och det faktum att allt fler företag överväger digitala lager och tillverkning on demand. Det är några möjliga scenarier som branschgurun Terry Wohlers ser framför sig under resten av 2024.
lenny-kuhne-jHZ70nRk7Ns-unsplash

Sintratec lägger ner verksamheten

Schweiziska tillverkaren Sintratec har gått i konkurs. Trots tillväxt och framgångar under bolagets tioåriga historia blev den ekonomiska situationen till slut ohållbar.
Sintratec

Nytt rekord: Världens största polymer-3D-skrivare

University of Maine, USA, skriver ännu en gång in sig i Guinness rekordbok. Nyligen slog de sitt eget rekord från 2019 efter att ha byggt världens största 3D-skrivare för polymerer.
fof-1.0-0856_inline-1-1024x683

Senaste nytt

3D-printade effekter direkt på jeansen

3D-skrivartillverkaren Stratasys har utvecklat en direct-to-garment-lösning för att printa direkt på textil. Den ska kunna användas till exempel för att ge använda kläder nytt liv.
Stratasys TechStyle_Direct-to-Garment Technology (2)

Både stort och smått på årets Elmia 3D

På årets upplaga av Elmia 3D medverkade ett tjugotal utställare. 3dp.se hälsade på hos några av dem och hittade allt från mikroskopiskt små utskrifter till hela arbetsflödeslösningar och flera mässpremiärer.
Elmia 3D kollage 2

GE Additive har fått nytt namn

GE Additive har bytt namn till Colibrium Additive, a GE Aerospace Company.
CA_RGB-AtmsBlu-1024x434

Espressobryggare vinnare i designtävling

Under Elmia 3D presenterades vinnaren i SVEAT:s tävling Design Challenge 2024. Det bidrag som imponerade mest på juryn var en unik espressobryggare, designad av Simon Dybeck.
Design Challenge 1