Högre produktivitet och ytfinish med Arcams Plus-modeller

arcam_plus_modelsArcam lanserar nu en Plus-version av sina system Q10 och Q20. Enligt företaget handlar det om en avsevärt uppgraderad generation av modeller. De nya Plus-maskinerna är utrustade med Arcam xQam, en röntgenbaserad funktion som ska ge bättre autokalibrering och kontroll över elektronstrålen.

Utöver xQam ingår även nya programvaruplattformen EBM Control 5.0. Enligt Arcam ska det här ingå nya funktioner för mer effektiv och korrekt hantering av elektronstrålen samt nya strategier för smältpool, förbättrad precision och bygghastighet.

– Med Arcams Plus-serie vässar vi vårt erbjudande mot våra huvudmarknader, implantat och flygindustri, säger Magnus René, Arcams vd. Med den innovativa Arcam xQam-tekniken tydliggör vi vårt arbete med att vara i den additiva teknikens frontlinje.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Industrimässa flyttar till nätet

Elmia Subcontractor Connect 2020. Så heter Elmias nya digitala mötesplats som ska äga rum 10–13 november, istället för industrimässan Elmia Subcontractor. – Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: