Invigning och seminarium hos 3D MetPrint

3dmetprint

Den 7 december är det invigning av den senaste i raden av svenska servicebyråer. Det är 3D MetPrint i Älmhult som slår upp dörrarna och arrangerar samtidigt ett halvdagsseminarium med avslutande visning av produktionen.

På plats har man talare som Olaf Diegel, professor på Lunds Tekniska Högskola, Joakim Ålgårdh från Swerea, Lennart Malmsköld, Högskolan Väst och Eduard Hryha från Chalmers. Fokus ligger på metallproduktion och rör sig mellan konstruktion och pulverteknik, till applikationer inom flygindustri.

Dagen börjar 13.00 och slutar 18.15. Seminariet och invigningen är öppna och kostnadsfria. Antalet platser är dock begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Anmälan görs på info@3dmetprint.com senast den 1 december.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Nedslag på Elmia 3D-mässan

Den 10-13 maj var det dags för den andra upplagan av Elmia 3D Elmiamässan i Jönköping. En mässa som i år lockade ett tjugotal utställare inom additiv tillverkning, som visade allt ifrån 3D-skrivare och material till skanningutrustning och efterbehandling.

Publicerat av: