3D Center fokuserar på utbildningar

Ulf Qviberg, vd, 3D Center.

Ulf Qviberg, vd, 3D Center.

3d-skrivardistributören 3D Center utökar sin verksamhet med nya affärsområden inom utbildning, kunskapsspridning samt konsultation och analyser för företag.

Affärsområdet för utbildning och kunskapsspridning kommer bestå av seminarier, workshops och utbildningar. 3D Center rivstartar den 28 oktober med ett inspirationsseminarium kring additiv tillverkning.

– Kunskap kring additiv tillverkning kommer vara otroligt viktigt för många företag, främst inom tillverkningsindustrin och produktutveckling. Därför satsar vi på att främja kunskapsspridning och tillgänglighet genom dessa nya affärsområden, säger Ulf Qviberg, vd på 3D Center.

– 3D Center har mångårig erfarenhet inom branschen och vi har bred kunskap kring AM vad gäller både hård- och mjukvara. Vi följer utvecklingen på nära håll och har bra koll på nya tekniker och trender. Vi har även tillgång till en bred maskinpark med olika tekniker. Allt detta gör att denna satsning känns helt rätt i tiden, avslutar Ulf Qviberg.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Nya rön kan få flyget att lyfta

Möjligheterna för flyg- och energiindustrin att använda additiv tillverkning har tidigare varit begränsade. Detta eftersom komponenter i hårda material inte levt upp till de höga kvalitetskraven. Ny forskning från Högskolan Väst visar att rätt efterbehandling kan öka komponenternas tillförlitlighet. Något som kan spara både tid och pengar.

Publicerat av: