3D Systems sänker priset

3D Systems har annonserat en prissänkning på sin flaggskeppsmodell ProX SLS 500. Den polymerbaserade maskinen blir nu 30 procent billigare. Prissänkningen gäller Nordamerika och Europa. Den bekräftas också här i Sverige av återförsäljaren PLM Group.

Beslutet om prissänkningen är resultatet efter att företaget vill öka marknadsandelarna nu när de ser att fler företag är redo att ta klivet in i den additiva världen. Men frågan är om det inte är HPs 3d-skrivarsatsning som också påverkar beslutet.

Priset för en ProX SLS 500 börjar nu på 250 000 euro.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

En kommentar till “3D Systems sänker priset”
  1. Alf skriver:

    Vasa och Titanic var också flaggskepp. Priset är ointressant om inte produkten fungerar. Achtung!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.