3d-kunskap för arkitekter och byggföretag

Den 11 maj återkommer 3dp:s konferens 3dp Build – en heldag om hur 3d-skrivarteknik kan användas inom arkitektur och bygg. Räkna med en bred dag med fokus på allt från snabba skisser till framtida tekniker för fullskaliga utskrifter i byggmaterial.

3d-skrivaren gör det möjligt att snabbt ta fram kostnadseffektiva modeller – från enkla skisser, till högupplösta, komplexa modeller i fyrfärg och i olika material. En ovärderlig tillgång både internt och för kunden. På 3dp Build visar vi alla steg i modellarbetet – från CAD eller BIM till färdig utskrift.

Vi ser stor tillväxt och stark innovationskraft inom fullskaliga 3d-utskrifter i betong och cement. Målet är att korta byggtider och minska spill, men också att anpassa byggelement för sådant som el, vatten, ventilation och isolering.

På 3dp Build får du både med dig konkreta tips för hur du kan arbeta med modeller, och de viktigaste innovationerna för fullskaliga 3d-utskrifter. Läs mer om konferensen här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.