Fler datum för Materialise workshop

3DP Academy är det belgiska ingenjörsföretaget Materialise workshop-koncept och nu lanserar man en ny kurs i Helsingfors den 23 maj. Fokus ligger på områden som investering och implementering, nya affärsmodeller, tids- och kostnadsbesparingar samt funktionsförbättringar av existerande produkter.

Målgrupperna är industridesigners, tillverkningsföretag och ingenjörer, men även de som bara vill lära sig mer om additiv tillverkning. Under kurserna går Materialise igenom styrkorna och svagheterna med de olika teknikerna och materialen, kundfall inom produktdesign samt affärsnyttan med 3d-skrivartekniken.

Mer information finns på Materialise webbplats för 3DP Academy.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.