Industrikurs på Lunds universitet i höst

Professor Olaf Diegel håller kurs på Lunds universitet i höst. Inte i rockgitarr, utan i additiv tillverkning.

Denna höst ger Lunds universitet en omgång av sin kurs inom additiv tillverkning för industrin. Kursen ges av professor Olaf Diegel, professor på LTH, Lunds tekniska högskola, samt externa föreläsare i samarbete med universitetets avdelning för innovation och samverkan.

Under kursen får deltagarna möjlighet att fokusera på innovativ konstruktion, material, tekniker och optimering inom additiv tillverkning. Kursen är i mångt och mycket liknande den som Olaf håller tillsammans med Terry Wohlers hos Materialise.

Registrera dig här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.