SLM Solutions får innovationspris

Henner Schöneborg, teknisk chef, SLM Solutions.

Tyska 3d-skrivarutvecklaren SLM Solutions uppmärksammades i innovationsutmärkelsen TOP INNOVATOR, som arrangeras av det schweiziska forskningsföretaget ALPORA.

Utmärkelsen delas ut årligen till företag som uppvisar innovationskraft, runt 30 indikatorer mäts på området. Utöver utmärkelsen får företag och allmänhet tillgång till en rapport över de vinnande företagens förmåga till att skapa och utveckla innovativa lösningar.

– Vi ser detta som ett särskilt erkännande av våra anställda, såväl som våra aktiviteter, säger Henner Schöneborg, teknisk chef på SLM Solutions. Innovationer är det som gjort det möjligt för oss att nå vår position i det tekniska ledarskiktet och vårt mål är att utvecklas här i framtiden.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.