SLM Solutions får innovationspris

Henner Schöneborg, teknisk chef, SLM Solutions.

Tyska 3d-skrivarutvecklaren SLM Solutions uppmärksammades i innovationsutmärkelsen TOP INNOVATOR, som arrangeras av det schweiziska forskningsföretaget ALPORA.

Utmärkelsen delas ut årligen till företag som uppvisar innovationskraft, runt 30 indikatorer mäts på området. Utöver utmärkelsen får företag och allmänhet tillgång till en rapport över de vinnande företagens förmåga till att skapa och utveckla innovativa lösningar.

– Vi ser detta som ett särskilt erkännande av våra anställda, såväl som våra aktiviteter, säger Henner Schöneborg, teknisk chef på SLM Solutions. Innovationer är det som gjort det möjligt för oss att nå vår position i det tekniska ledarskiktet och vårt mål är att utvecklas här i framtiden.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fler talare klara för AM-dagen

Hur hållbart är det egentligen att 3d-printa med plastmaterial? Vilka möjligheter finns med bioprinting i framtiden? Och kan additiv tillverkning med metall någonsin bli lika enkelt som vanliga utskrifter av papper? Det är något av det som kommer avhandlas under AM-dagen den 7 december.

Publicerat av: 

Köper resterande aktier i Xaar 3D

3d-skrivartillverkaren Stratasys skriver i ett pressmeddelande att de har köpt alla återstående aktier i Xaar 3D. Detta kommer att ytterligare påskynda företagets tillväxt inom 3d-printing för produktionsändamål. Stratasys ägde sedan tidigare 45 procent av Xaar 3D.

Publicerat av: 

Marknaden pekar uppåt igen

Additiv tillverkning med polymerer och metaller går mot historiska höjder. Det visar en ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis. Siffror från andra kvartalet 2021 visar på nivåer som är högre än före pandemin.

Publicerat av: