Fler platser kvar till AM-kurs i Lund

FOTO: CREATIVE COMMONS

Denna höst erbjuder Lunds universitets Uppdragsutbildning en omgång av sin kurs inom additiv tillverkning för industrin. Kursen ges av Olaf Diegel som är professor inom produktutveckling på Lunds Tekniska Högskola.

Kursen är riktad mot yrkesverksamma ingenjörer och designers som vill fördjupa sina kunskaper inom området. Under kursen får deltagarna möjlighet att fokusera på innovativ konstruktion, material, tekniker samt optimering inom additiv tillverkning. Kursen är i mångt och mycket liknande den som Olaf håller tillsammans med Terry Wohlers hos Materialise.

Läs mer

Registrera dig här

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.