HP bygger lösning för anpassade skor

Idag presenterades FitStation powered by HP, en ny plattform som levererar skräddarsydda skor genom 3d-scanning, dynamisk gånganalys och tillverkningsteknik.

FitStation som drivs av HP är en innovativ hård- och mjukvaruplattform som fångar in 3d-scanningar av foten, fottrycksmätningar, gånganalys och volymetrisk 3d-scannad data för att skapa en unik digital profil av foten.

Det är världens första helhetslösning som ger 3d-utskrivna innersulor och individuellt anpassade skor. Systemet använder HP Multi Jet Fusion-utskriftsteknik för att tillverka en individuell innersula.

– Det är otroligt kul att vi kan revolutionera skobranschen med hjälp av teknik. 3D-printing är framtiden och denna teknik kommer nu att hjälpa fotbollsspelare att prestera på en helt ny nivå, säger Stefan Bergdahl, vd för HP Sverige.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.