GKN samlar additiv teknik i nytt område


GKN samlar nu alla sina aktiviteter inom additiv tillverkning under det nya varumärket GKN Additive. Samtidigt sjösätter företaget en webbplats med kunskap och information om de olika verksamheterna.

Företaget har använt 3d-skrivarteknik i minst två decennier för att tillverka komponenter inom rymd & flyg, fordonsteknik med mera. Man tillverkar även pulvermaterial i affärsområdet Powder Metallurgy.

– GKN Additive innebär ett väldigt spännande steg där potentialen för tekniken är oändlig, säger Jos Sclater, strategichef på GKN. Fördelarna med additiv tillverkning är betydande, både för våra kunder, men också för vårt samhälle, när vi kan producera mer effektivt.

Läs mer om satsningen på nya webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Industrimässa flyttar till nätet

Elmia Subcontractor Connect 2020. Så heter Elmias nya digitala mötesplats som ska äga rum 10–13 november, istället för industrimässan Elmia Subcontractor. – Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: