Mimaki hyllar sina kunder

Mimaki monter under Formnext 2018

Mimakis monter under Formnext-mässan i Frankfurt 2018.

Mimaki Europe startar kampanjen ”Make the difference” för att lyfta fram sina kunders innovationer. 

3d-skrivartillverkaren Mimaki Europe, som inom 3d-printing är mest kända för sin fullfärgsskrivare 3DUJ-553, startade nyligen en kampanj för att hylla sina kunder. Kampanjen, vars namn står för ”Your Inspiration, Our Innovation, Make the Difference”, ska visa på mångsidigheten med utskrifter i olika former, både på textil och som 3d-print.

Mimaki Europes marknadsansvarige Danna Drion.

Mimaki Europes marknadsansvarige Danna Drion.

– Genom att arbeta tillsammans, kan vi boosta kreativitet, teknik och energi för att leverera otroliga resultat, säger Danna Drion, senior marknadsansvarig på Mimaki Europe.

Till en början kommer kampanjen löpa över sex månader. Samtliga kundcase som väljs ut kommer dock att få sin plats i en katalog som är tänkt att leva kvar efter kampanjen tagit slut. Denna ska enligt Mimaki fortsätta leverera inspiration och utbilda deras kunder i vad som går att skapa med Mimakis olika skrivartekniker.

– Under de kommande veckorna och månaderna kommer vi lyfta fram våra kunders historier som representerar segment inom skyltning, industriellt print för mode, inredningsdesign och arkitektur. Vi kommer att fira och prisa våra kunder under FESPA-mässan i München i maj 2019.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


USA:s flotta använder 3d-skrivare

Den amerikanska armén och flottan använder sig av additiv tillverkning för att få fart på verksamheten. Under 28 månader kommer USS hangarfartyg, George HW Bush CVN 77, att uppgraderas med både konventionella och 3d-utskrivna delar. 

Publicerat av: 

3d-print i Oscarsbelönad film

Det är inte många som kan ha undgått den berömda Oscarsgalan, där det gångna årets bästa prestationer inom film prisas. När galan gick av stapeln den 24 februari kan det ha varit extra många 3d-entusiaster som höll tummarna för en viss nominerad film.

Publicerat av: 

Massivit lanserar ny jätte

3d-skrivartillverkaren av storformatsskrivare Massivit lanserar en ny skrivare. Massivit 1800 Pro är en uppgraderad version av deras tidigare Massivit 1800.

Publicerat av: 

Företag kan dra nytta av 3d-printingspecialister

Yrkeshögskolan i Eslöv har sedan 2016 utbildat två omgångar 3d-printingspecialister där huvuddelen av de examinerade eleverna har fått antingen förändrade eller helt nya arbetsuppgifter som ligger i linje med utbildningens syfte. Nu pågår antagningen för en ny omgång nya specialister.

Publicerat av: 

Skräp blir till verktyg i rymden

Astronauterna ombord på International Space Station, ISS, har fått ta emot en 3d-skrivare som gör det möjligt för dem att skapa eget verktyg från sina egna återvunna plastobjekt.

Publicerat av: 

Klartecken för ansökan om 3d-skrivare

GE Additive öppnar ansökan för grundskolor och gymnasieskolor för möjligheten att få en gratis 3d-skrivare. – Vi vill bygga en talangrörelse som förstår 3d-design och utskrift när de går in på arbetsmarknaden, säger Jason Oliver, vd på GE Additive.

Publicerat av: