Stratasys bjuder in användare

Skrivartillverkaren Stratasys bjuder in användare av deras maskiner till ett tvådagars event den 26–27 mars. Företaget har bland annat bjudit in slutanvändare av deras teknik.

– Du kommer att lära dig hur och varför man använder 3d-utskrift för att skapa nya innovativa produkter, processer och affärsmodeller inom alla branscher. I vår “case studio safari” och presentationer talar slutanvändare om hur de utvecklat sina företag med tekniken i dag, skriver Stratasys på sin hemsida.

Dagarna riktar sig mot användare av Stratasys 3d-skrivare och allra främst mot projektledare, avdelningschefer och styrelser. Kostnaden för att delta under dagarna är 999 euro per person och eventet äger rum på Stratasys kontor i Rheinmüster, Tyskland I Norden står Protech som  återförsäljare av Stratasys maskiner.

Läs mer här.

Tags: , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sveat: ”Där är branschen i dag”

Branschföreningen Sveat stod för en av presentationerna som hölls under Elmia Subcontractor Connect, 10–13 november 2020. Sten Farre, från forskningsinstitutet Rise, talade bland annat om hur den additiva tillverkningsbranschen ser ut i Sverige i dag, de utmaningar som finns och vad vi kan vänta oss i framtiden. 

Publicerat av: