Stratasys bjuder in användare

Skrivartillverkaren Stratasys bjuder in användare av deras maskiner till ett tvådagars event den 26–27 mars. Företaget har bland annat bjudit in slutanvändare av deras teknik.

– Du kommer att lära dig hur och varför man använder 3d-utskrift för att skapa nya innovativa produkter, processer och affärsmodeller inom alla branscher. I vår ”case studio safari” och presentationer talar slutanvändare om hur de utvecklat sina företag med tekniken i dag, skriver Stratasys på sin hemsida.

Dagarna riktar sig mot användare av Stratasys 3d-skrivare och allra främst mot projektledare, avdelningschefer och styrelser. Kostnaden för att delta under dagarna är 999 euro per person och eventet äger rum på Stratasys kontor i Rheinmüster, Tyskland I Norden står Protech som  återförsäljare av Stratasys maskiner.

Läs mer här.

Tags: , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fordonsjätte printar medicinsk utrustning

Ford i USA inleder nya samarbeten för att för att möta efterfrågan på munskydd och respiratorer. – På Ford känner vi en skyldighet att bidra i dessa tider, säger Bill Ford, styrelseordförande för Ford Motor Company.

Publicerat av: 

Prototal serietillverkar skyddsutrustning

Efter ökad förfrågan på skyddsutrustning inom vården, i samband med Coronaviruset, börjar Prototal serietillverka skyddsvisir. – Vi såg möjligheten att snabbt ta fram ett skydd för att akut hjälpa sjukvården, säger Jonas Sandwall marknadschef på Prototal.

Publicerat av: 

Malmö stad 3d-printar visir

Modellverkstaden på Malmö stads stadsbyggnadskontor börjar 3d-printa ansiktsvisir efter brist på skyddsutrustning inom vården. Hittills har de skrivit ut 75 stycken.

Publicerat av: 

Dubbelt upp i nytt skrivarsystem

Den tyska maskinverktygstillverkaren DMG Mori lanserar ett nytt 3d-skrivarsystem, Lasertec 30 Dual SLM system. Enligt tillverkaren kan produktiviteten ökas med 80 procent.

Publicerat av: