3D Center: ”Den har sålt jättebra”

Casper Rosén, Lisa Antonsson och Pierre Harrysson.

Casper Rosén, Lisa Antonsson och Pierre Harrysson.

3D Center var på plats på Plastteknik Nordic i Malmö den 8–9 maj för att träffa kunder och visa upp några av sina maskiner. Förutom att visa upp den senaste HP-maskinen för plastutskrifter i fullfärg, Jet Fusion 580, hade de även skrivbordsmodellen Kodak Portrait 3d Printer på plats.

– Kodak-skrivaren har sålt jättebra. Den är bra för företag som inte själva vill göra så mycket inställningar utan vill ha en driftsäker och repeterbar 3d-skrivare som de kan lita på, berättar Pierre Harrysson från 3D Center.

 

Kodak Portrait 3d Printer.

Kodak Portrait 3d Printer.

Överlag är teamet nöjda med mässan och har träffat kunder inom en rad olika områden. Utan att avslöja för mycket om de senaste HP-maskinerna för industriell tillverkning, som släpptes den 9 maj, är de som återförsäljare glada över utökningen i HP:s produktportfölj.

Här kan du läsa mer om HP:s senaste lansering.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Xerox överväger förvärv av HP

Xerox överväger ett förvärv av rivalen HP, rapporterar Wall Street Journal. Även om affären hittills bara är spekulationer beskriver tidningen den som ett drag som kommer ”förena två bleknande teknikstjärnor”. 

Publicerat av: 

PET-flaskor omvandlas till flygverktyg

Varje år omhändertas flera ton plastflaskor från flygplatsen Amsterdam Airport Schiphol. Nu börjar flygbolaget KLM Royal Dutch Airlines återvinna PET-flaskorna för att 3d-printa verktyg som kan användas vid reparation och underhåll av flygplanen.

Publicerat av: 

3d-printing växer inom oljeindustrin

I en rapport från konsultbolaget GlobalData väntas oljeindustrin omsätta runt 60 miljarder kronor år 2030. Enligt rapporten är utvecklingen av 3d-printing av metall en nyckel till industrins framgång.

Publicerat av: 

Prototal köper upp Acron Formservice

Den Anderstorpsbaserade servicebyrån Acron köps upp av Prototal. – Förvärvet av Acron kompletterar våra satsningar inom additiv tillverkning i Jönköping och i Ystad, säger Henrik Lundell, vd på Prototal.

Publicerat av: 

De lanserar fiberskrivare

Desktop Metal släpper en ny 3d-skrivare för utskrifter i fiberkomposit. Denna gång handlar det om skrivbordsmodellen Fiber, där företaget har integrerat en mikro-AFP-teknik med lager-på-lager tekniken FFF. 

Publicerat av: 

De breddar materialutbudet

Skrivartillverkaren Stratasys lanserar två nya material, det nylon-baserade termoplasten Diran 410MF07 och den PEKK-baserade termoplasten Antero 840CN03.

Publicerat av: