Sandvik klar för AM-dagen

 

Den 5 december är det återigen dags för årets konferens om additiv tillverkning för industrin, AM-dagen. Nu står Sandvik Mikael Schuisky från Sandvik klar som talare. 

År 2014 tog Mikael Schuisky på sig ansvaret att bygga upp den globala industrikoncernens Sandviks satsning på ett Additive Manufacturing Research Center. I dag arbetar han som VP R&D and Operations Sandvik Additive Manufacturing, och har varit med när företaget gjort framsteg inom metallskärning, gruvdrift, olja och gas.

Mikael Schuisky

Mikael Schuisky.

Under AM-dagen kommer Mikael berätta mer om Sandviks arbete och dela med sig av kundfall – allt från avancerade kylvätskeklämmor för vändningsapplikationer till världens första 3d-printade diamantkomposit.

Konferensen arrangeras av 3dp.se och hålls på Kistamässan i Stockholm den 5 december. Förutom en rad föreläsningar med experter från den additiva tillverkningsbranschen så kommer flera utställare vara på plats och visa upp teknik och utskrifter. Läs mer om konferensen här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.