Armani skärper reklamen

 

Massivit och Armani satsar stort på reklam med 3d-printade element. Nu har de tagit fram ett skärpspänne med det lilla extra.

Det är inte första gången som klädjätten Emporio Armani använder sig av 3d-print i storformat för att fånga människors uppmärksamhet. Som 3dp skrivit om tidigare, har de bland annat gjort en 3d-printad sko för reklamskylt. Denna gången har de tillsammans med Massivit tagit fram ett enormt skärpspänne i form av en örn.

Totalt tog det 29 timmar att printa den 2,1 x 1,2 meter stora örnen i Massivits 3d-skrivare. Därefter målades den med en metallic silverfärg och dekorerades med glitterstenar. Ytterligare en version printades på 15 timmar, som dock mätte lite mindre, 1,8 x 1,3 meter.

Enligt Massivit gör den iögonfallande detaljen på reklamskylten att människor stannar upp och beundrar den lite extra än vad de kanske annars hade gjort.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fordonsjätte printar medicinsk utrustning

Ford i USA inleder nya samarbeten för att för att möta efterfrågan på munskydd och respiratorer. – På Ford känner vi en skyldighet att bidra i dessa tider, säger Bill Ford, styrelseordförande för Ford Motor Company.

Publicerat av: 

Prototal serietillverkar skyddsutrustning

Efter ökad förfrågan på skyddsutrustning inom vården, i samband med Coronaviruset, börjar Prototal serietillverka skyddsvisir. – Vi såg möjligheten att snabbt ta fram ett skydd för att akut hjälpa sjukvården, säger Jonas Sandwall marknadschef på Prototal.

Publicerat av: 

Malmö stad 3d-printar visir

Modellverkstaden på Malmö stads stadsbyggnadskontor börjar 3d-printa ansiktsvisir efter brist på skyddsutrustning inom vården. Hittills har de skrivit ut 75 stycken.

Publicerat av: 

Dubbelt upp i nytt skrivarsystem

Den tyska maskinverktygstillverkaren DMG Mori lanserar ett nytt 3d-skrivarsystem, Lasertec 30 Dual SLM system. Enligt tillverkaren kan produktiviteten ökas med 80 procent.

Publicerat av: