Cellink öppnar kontor i Frankrike

Cellinks ledningsgrupp.

Cellinks ledningsgrupp.

Cellink öppnar ett nytt kontor i Lyon, Frankrike, för att stärka sin lokala närvaro till kunder i hela Europa.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Den svenska bioskrivartillverkaren Cellink går ut med nyheten om att de öppnar ett nytt kontor i Frankrike, där området för bioteknik blomstrar. I dag har företaget kontor i sex städer runtom i hela världen: Boston, Göteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart och Freiburg.

Tack vare det nyöppnade kontoret i Lyon vill Cellink kunna erbjuda en direkt kontakt på marknaden genom sitt säljteam.

– Att öppna ett kontor i Lyon har varit en del av vår pågående strategi för att täcka våra globala kärnmarknader med en direkt närvaro: att öka försäljningsarbetet och förbättra vårt enastående applikationsstöd, säger Torben Thölix, chef för globalt sälj, och fortsätter:

– Det nya kontoret kommer föra oss närmare kunden så att vi på ett bättre sätt kan hjälpa dem med vår breda portfölj av innovativa applikationer.

Den franska filialen kommer att erbjuda hela Cellinks produktportfölj samt dess dotterbolag Dispendix och Cytena.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fordonsjätte printar medicinsk utrustning

Ford i USA inleder nya samarbeten för att för att möta efterfrågan på munskydd och respiratorer. – På Ford känner vi en skyldighet att bidra i dessa tider, säger Bill Ford, styrelseordförande för Ford Motor Company.

Publicerat av: 

Prototal serietillverkar skyddsutrustning

Efter ökad förfrågan på skyddsutrustning inom vården, i samband med Coronaviruset, börjar Prototal serietillverka skyddsvisir. – Vi såg möjligheten att snabbt ta fram ett skydd för att akut hjälpa sjukvården, säger Jonas Sandwall marknadschef på Prototal.

Publicerat av: 

Malmö stad 3d-printar visir

Modellverkstaden på Malmö stads stadsbyggnadskontor börjar 3d-printa ansiktsvisir efter brist på skyddsutrustning inom vården. Hittills har de skrivit ut 75 stycken.

Publicerat av: 

Dubbelt upp i nytt skrivarsystem

Den tyska maskinverktygstillverkaren DMG Mori lanserar ett nytt 3d-skrivarsystem, Lasertec 30 Dual SLM system. Enligt tillverkaren kan produktiviteten ökas med 80 procent.

Publicerat av: