Cellink öppnar kontor i Frankrike

Cellinks ledningsgrupp.

Cellinks ledningsgrupp.

Cellink öppnar ett nytt kontor i Lyon, Frankrike, för att stärka sin lokala närvaro till kunder i hela Europa.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Den svenska bioskrivartillverkaren Cellink går ut med nyheten om att de öppnar ett nytt kontor i Frankrike, där området för bioteknik blomstrar. I dag har företaget kontor i sex städer runtom i hela världen: Boston, Göteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart och Freiburg.

Tack vare det nyöppnade kontoret i Lyon vill Cellink kunna erbjuda en direkt kontakt på marknaden genom sitt säljteam.

– Att öppna ett kontor i Lyon har varit en del av vår pågående strategi för att täcka våra globala kärnmarknader med en direkt närvaro: att öka försäljningsarbetet och förbättra vårt enastående applikationsstöd, säger Torben Thölix, chef för globalt sälj, och fortsätter:

– Det nya kontoret kommer föra oss närmare kunden så att vi på ett bättre sätt kan hjälpa dem med vår breda portfölj av innovativa applikationer.

Den franska filialen kommer att erbjuda hela Cellinks produktportfölj samt dess dotterbolag Dispendix och Cytena.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fler talare klara för AM-dagen

Hur hållbart är det egentligen att 3d-printa med plastmaterial? Vilka möjligheter finns med bioprinting i framtiden? Och kan additiv tillverkning med metall någonsin bli lika enkelt som vanliga utskrifter av papper? Det är något av det som kommer avhandlas under AM-dagen den 7 december.

Publicerat av: 

Köper resterande aktier i Xaar 3D

3d-skrivartillverkaren Stratasys skriver i ett pressmeddelande att de har köpt alla återstående aktier i Xaar 3D. Detta kommer att ytterligare påskynda företagets tillväxt inom 3d-printing för produktionsändamål. Stratasys ägde sedan tidigare 45 procent av Xaar 3D.

Publicerat av: 

Marknaden pekar uppåt igen

Additiv tillverkning med polymerer och metaller går mot historiska höjder. Det visar en ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis. Siffror från andra kvartalet 2021 visar på nivåer som är högre än före pandemin.

Publicerat av: