Cellink öppnar kontor i Frankrike

Cellinks ledningsgrupp.

Cellinks ledningsgrupp.

Cellink öppnar ett nytt kontor i Lyon, Frankrike, för att stärka sin lokala närvaro till kunder i hela Europa.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Torben Thölix, chef för globalt sälj.

Den svenska bioskrivartillverkaren Cellink går ut med nyheten om att de öppnar ett nytt kontor i Frankrike, där området för bioteknik blomstrar. I dag har företaget kontor i sex städer runtom i hela världen: Boston, Göteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart och Freiburg.

Tack vare det nyöppnade kontoret i Lyon vill Cellink kunna erbjuda en direkt kontakt på marknaden genom sitt säljteam.

– Att öppna ett kontor i Lyon har varit en del av vår pågående strategi för att täcka våra globala kärnmarknader med en direkt närvaro: att öka försäljningsarbetet och förbättra vårt enastående applikationsstöd, säger Torben Thölix, chef för globalt sälj, och fortsätter:

– Det nya kontoret kommer föra oss närmare kunden så att vi på ett bättre sätt kan hjälpa dem med vår breda portfölj av innovativa applikationer.

Den franska filialen kommer att erbjuda hela Cellinks produktportfölj samt dess dotterbolag Dispendix och Cytena.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: