Anordica: ”Nästa år kommer fler produkter”

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12–15 november.

Nästa år kommer fler produkter, lovade Alexander Zolotarevski som var på plats i Anordicas monter på Elmia Subcontractor. 

I montern visade Anordica exempel på sitt biokompositmaterial i form av granulat, som kan användas för additiv tillverkning. Enligt Alexander Zolotarevski kommer fler produkter, anpassade för granulatprinting, att komma nästa år.

Som ett exempel på möjligheterna med materialet berättade Alexander att Rise bland annat ställt ut en 3d-printad box i mässans avdelning Innodex.

 

 

Förutom sitt granulat visade han även upp en ny utrustning med sensorer som kan användas vi nybyggen.

– Den skulle till exempel kunna användas om man 3d-printar ett hus i betong, för att mäta av när lagerna har torkat innan man bygger vidare.

 

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Arno Held om att investera i AM-startups

– Ett av de vanligaste misstagen är till exempel att välja fel affärsänglar och ge dem för många aktier, säger Arno Held från AM Ventures Holding. Daniel Ljungstig från 3DVerkstan har intervjuat Arno Held för att djupdyka i hur ett startup-företag blir framgångsrikt.

Publicerat av: 

HP tackar nej till Xerox

I början av november skrev 3dp att Xerox gjort ett inofficiellt erbjudande om att köpa HP. Nu rapporteras det att HP däremot avvisat erbjudandet.

Publicerat av: 

Supexduplext och diamant hos Sandvik

Uppåt, uppåt, uppåt. Det är dit den additiva tekniken är påväg, berättade Mikael Schuisky i Sandviks monter på Formnext, där både den 3d-printade diamanten och gitarren var på plats.

Publicerat av: 

Automation i fokus på Formnext

Ett helt automatiserat arbetsflöde i hela den additiva tillverkningsprocessen är fortfarande ofullständig, menar Additive Manufacturing Technologies, som nu gör ett försök att ändra på detta.

Publicerat av: 

Mässdebut blev succé

Det blev debut för BLB Industries på årets Formnext-mässa, där företaget även avslöjade att de tar in en ny delägare. – Vi har tagit bolaget till en viss nivå och nu är det dags för nästa, säger Stefan Ek, vd på BLB Industries. 

Publicerat av: 

Mässa bjuder på premiärer

Fler än 800 utställare är på plats under Formnext-mässan i Frankfurt som pågår 19–22 november. Mässan är ett ledande event för den additiva tillverkningsbranschen och täcker in allt från programvara till efterbehandling.

Publicerat av: 

Metall i centrum hos
3d-teknikleverantör

Protech fortsätter sin satsning på metall. Under året har företaget börjat sälja 3d-skrivare från Desktop Metal och Xact Metal – två maskiner som båda gick att spana in i Protechs monter under Elmia Subcontractor. 

Publicerat av: 

Lasertech växlar upp

Lasertech växlar upp sin kapacitet inom additiv tillverkning. – Vi har investerat i ny teknik och nya maskiner. En kapacitetsökning helt enkelt, säger platschef Jonas Spalin.

Publicerat av: