Anordica: “Nästa år kommer fler produkter”

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12–15 november.

Nästa år kommer fler produkter, lovade Alexander Zolotarevski som var på plats i Anordicas monter på Elmia Subcontractor. 

I montern visade Anordica exempel på sitt biokompositmaterial i form av granulat, som kan användas för additiv tillverkning. Enligt Alexander Zolotarevski kommer fler produkter, anpassade för granulatprinting, att komma nästa år.

Som ett exempel på möjligheterna med materialet berättade Alexander att Rise bland annat ställt ut en 3d-printad box i mässans avdelning Innodex.

 

 

Förutom sitt granulat visade han även upp en ny utrustning med sensorer som kan användas vi nybyggen.

– Den skulle till exempel kunna användas om man 3d-printar ett hus i betong, för att mäta av när lagerna har torkat innan man bygger vidare.

 

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: