Anordica: “Nästa år kommer fler produkter”

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12

Alexander Zolotarevski, vd på Anordica, visade upp granulat i biokomposit under Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping den 12–15 november.

Nästa år kommer fler produkter, lovade Alexander Zolotarevski som var på plats i Anordicas monter på Elmia Subcontractor. 

I montern visade Anordica exempel på sitt biokompositmaterial i form av granulat, som kan användas för additiv tillverkning. Enligt Alexander Zolotarevski kommer fler produkter, anpassade för granulatprinting, att komma nästa år.

Som ett exempel på möjligheterna med materialet berättade Alexander att Rise bland annat ställt ut en 3d-printad box i mässans avdelning Innodex.

 

 

Förutom sitt granulat visade han även upp en ny utrustning med sensorer som kan användas vi nybyggen.

– Den skulle till exempel kunna användas om man 3d-printar ett hus i betong, för att mäta av när lagerna har torkat innan man bygger vidare.

 

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Granulat i biokomposit samt den nya utrustningen för betongbyggen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: