Mässa bjuder på premiärer

Formnext-mässan i Frankfurt är i full gång och i år har mässan växt med 250 utställare jämfört med föregående år.

Formnext-mässan i Frankfurt är i full gång och i år har mässan växt med 250 utställare jämfört med föregående år.

Fler än 800 utställare är på plats under Formnext-mässan i Frankfurt som pågår 19–22 november. Mässan är ett ledande event för den additiva tillverkningsbranschen och täcker in allt från programvara till efterbehandling.

Årets Formnext-mässa är nu i full gång och över 800 utställare har intagit fyra hallar på Frankfurt Messe i Tyskland. Besökarna kan mellan den 19–22 november spana in additiv tillverkning i alla dess former – även om flera stora varumärken i år har valt att sätta fokus på system för industriell produktion, skriver arrangören Mesago Messe Frankfurt i ett pressmeddelande.

Förra året var cirka 550 utställare på plats. I år har antalet växt till 800. Några av de företag som ställer ut maskiner och produkter är Desktop Metal, DMG Mori, EOS, Formlabs, HP, GE Additive, Materialise, Carbon, Renishaw, Prodways, Siemens, Ricoh, SLM Solutions, Stratasys, Envisiontec, 3D Systems, XJet med flera.

Enligt Mesago kommer årets mässa bjuda på en rad världspremiärer. Redan nu har 3dprintingindustry rapporterat att GE Additive släpper två nya system för metallprinting, Desktop Metal lanserar systemet ”The shop system” och EOS lanserar en ny teknik för att printa polymer. Fler premiärer väntas de kommande dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.