3DVerkstan ingår partnerskap med Shining 3D

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan och Shining 3D inleder ett nytt partnerskap. Tillsammans vill de leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder.

Shining 3D, kinesiskt företag som bland annat levererar 3d-scannrar, inleder ett nytt samarbete med den svenska 3d-teknikföretaget 3DVerkstan.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt säljnätverk med en så skicklig och pålitlig partner och erbjuda lokalt stöd till alla våra kunder i Nordeuropa, säger Niels Stenzel, regional försäljningschef EMEA för Shining 3D.

Scanner i utbudet

3DVerkstan har sedan tidigare levererat Shining 3D:s 3d-scanner Einscan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

– I samband med att jag började på 3DVerkstan, förvärvade de min 3d-print verksamhet i vilken jag använde Einscan PRO-skannern på många uppdrag. Einscan scanners är riktigt enkla att använda och var tillräckligt bra för att klara av den största delen av de scanningsjobb jag fick. Därför var det för oss ett logiskt steg att ta in Einscan-produkterna från Shining 3D i vår portfölj, säger Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan och fortsätter:

– Förutom direktförsäljning i Sverige har vi ett nätverk av extremt skickliga återförsäljare som når ut till kunder i hela Skandinavien och Baltikum.

“Till alla skandinaviska kunder”

Båda företagen ser de fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder, skriver 3DVerkstan i ett pressmeddelande. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: