3DVerkstan ingår partnerskap med Shining 3D

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan och Shining 3D inleder ett nytt partnerskap. Tillsammans vill de leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder.

Shining 3D, kinesiskt företag som bland annat levererar 3d-scannrar, inleder ett nytt samarbete med den svenska 3d-teknikföretaget 3DVerkstan.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt säljnätverk med en så skicklig och pålitlig partner och erbjuda lokalt stöd till alla våra kunder i Nordeuropa, säger Niels Stenzel, regional försäljningschef EMEA för Shining 3D.

Scanner i utbudet

3DVerkstan har sedan tidigare levererat Shining 3D:s 3d-scanner Einscan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

– I samband med att jag började på 3DVerkstan, förvärvade de min 3d-print verksamhet i vilken jag använde Einscan PRO-skannern på många uppdrag. Einscan scanners är riktigt enkla att använda och var tillräckligt bra för att klara av den största delen av de scanningsjobb jag fick. Därför var det för oss ett logiskt steg att ta in Einscan-produkterna från Shining 3D i vår portfölj, säger Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan och fortsätter:

– Förutom direktförsäljning i Sverige har vi ett nätverk av extremt skickliga återförsäljare som når ut till kunder i hela Skandinavien och Baltikum.

“Till alla skandinaviska kunder”

Båda företagen ser de fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder, skriver 3DVerkstan i ett pressmeddelande. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


“Det finns mycket mer att utforska”

Högskolan Väst avslutade i början av sommaren det treåriga projektet SUMAN-Next om additiv tillverkning och legeringen 718. – Det finns mycket mer att utforska innan tekniken blir mogen att appliceras inom industrin, säger Joel Andersson, forskare på Högskolan Väst.

Publicerat av: 

Bjuder in till tävling för startups

I maj släppte Formnext-mässan i Frankfurt information om att de kommer hålla mässan som tänkt mellan 10–13 november 2020. Nu presenterar de årets tävling för startups inom additiv tillverkning – Formnext Start-up Challenge.

Publicerat av: 

Prototal materialtestar för fullt

För två månader sedan installerade Prototal två nya 3d-skrivare från HP. Samtidigt släppte de nyheten om ökade ordrar av medicintekniska delar. Nu provkör de material och berättar mer om hur produktionen ser ut i dag.

Publicerat av: 

Swerim: “Brist på standarder”

Standardiseringar behövs för fortsatt tillväxt inom additiv tillverkning av metall. Det visar en ny kartläggning som bland annat forskningsinstitutet Swerim varit med och tagit fram. 

Publicerat av: 

Printad vävnad direkt i patienten

Ett amerikanskt forskarteam har utvecklat en teknik för att 3d-printa vävnad direkt i patienten. Denna teknik ska enligt forskarna kunna minska infektioner i samband med operationer.

Publicerat av: 

“Vi kände ett samhällsansvar”

Umeå universitet levererar 2 000 visirhållare till Socialtjänsten i kommunen.
– Det är fascinerande att se hur engagerade folk blir och vilken vilja det finns att lösa problemen när man ställs inför en sådan här situation, säger Madelen Bodin, föreståndare för Curiosum.

Publicerat av: