3DVerkstan ingår partnerskap med Shining 3D

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan och Shining 3D inleder ett nytt partnerskap. Tillsammans vill de leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder.

Shining 3D, kinesiskt företag som bland annat levererar 3d-scannrar, inleder ett nytt samarbete med den svenska 3d-teknikföretaget 3DVerkstan.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt säljnätverk med en så skicklig och pålitlig partner och erbjuda lokalt stöd till alla våra kunder i Nordeuropa, säger Niels Stenzel, regional försäljningschef EMEA för Shining 3D.

Scanner i utbudet

3DVerkstan har sedan tidigare levererat Shining 3D:s 3d-scanner Einscan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

– I samband med att jag började på 3DVerkstan, förvärvade de min 3d-print verksamhet i vilken jag använde Einscan PRO-skannern på många uppdrag. Einscan scanners är riktigt enkla att använda och var tillräckligt bra för att klara av den största delen av de scanningsjobb jag fick. Därför var det för oss ett logiskt steg att ta in Einscan-produkterna från Shining 3D i vår portfölj, säger Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan och fortsätter:

– Förutom direktförsäljning i Sverige har vi ett nätverk av extremt skickliga återförsäljare som når ut till kunder i hela Skandinavien och Baltikum.

”Till alla skandinaviska kunder”

Båda företagen ser de fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder, skriver 3DVerkstan i ett pressmeddelande. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Arcam visar upp nytt produktionscenter

GE Additives Arcam sätter nu sitt märke på kartan med ett helt nytt produktionscenter i Göteborg. Den 20 februari invigdes centret samtidigt som företaget avslöjade en väntad femfaldig tillväxt de kommande fem till tio åren.

Publicerat av: 

BLB fortsätter att expandera 

3d-skrivarutvecklaren BLB Industries har planer på att expandera verksamheten ytterligare under 2020. Det gäller både sitt nätverk av samarbetspartners men också internt.  

Publicerat av: 

PLM breddar produktportföljen

PLM Group adderar Dyemansions system för efterbehandling av additivt tillverkade komponenter till produktportföljen. – Vårt mål är att skapa effektiva lösningar för alla behov i branschen, säger Gøran Jenssen, Business Unit Manager för 3d-printing på PLM Group.

Publicerat av: 

Tacklar frågan om driftstopp

Underhållsmässan i Göteborg ska ta grepp om två tekniker som kan minska risken för oplanerade driftstopp är sensorteknik och additiv tillverkning. – Det här är tekniker som utvecklas i snabb takt, säger Sten Farre, forskningsingenjör på Rise.

Publicerat av: 

Ford 3d-printar säkra muttrar

Med hjälp av 3d-skrivartillverkaren EOS har biljätten Ford hittat en lösning för att tillverka unika fälgmuttrar. Förhoppningen är att minska antal stölder av fälgar.

Publicerat av: 

Addema: ”Vi fortsätter expandera”

Den Jönköpingsbaserade servicebyrån Addema planerar att fortsätta expandera under 2020, likt tidigare år. – Vi ser att 2020 har börjat väldigt bra, säger Claes Sjödahl på Addema.

Publicerat av: