3DVerkstan ingår partnerskap med Shining 3D

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan har sedan tidigare Shining 3D:s scanner Einscan i produktportföljen.

3DVerkstan och Shining 3D inleder ett nytt partnerskap. Tillsammans vill de leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder.

Shining 3D, kinesiskt företag som bland annat levererar 3d-scannrar, inleder ett nytt samarbete med den svenska 3d-teknikföretaget 3DVerkstan.

– Vi är glada över att kunna utöka vårt säljnätverk med en så skicklig och pålitlig partner och erbjuda lokalt stöd till alla våra kunder i Nordeuropa, säger Niels Stenzel, regional försäljningschef EMEA för Shining 3D.

Scanner i utbudet

3DVerkstan har sedan tidigare levererat Shining 3D:s 3d-scanner Einscan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan.

– I samband med att jag började på 3DVerkstan, förvärvade de min 3d-print verksamhet i vilken jag använde Einscan PRO-skannern på många uppdrag. Einscan scanners är riktigt enkla att använda och var tillräckligt bra för att klara av den största delen av de scanningsjobb jag fick. Därför var det för oss ett logiskt steg att ta in Einscan-produkterna från Shining 3D i vår portfölj, säger Patrik Rosén, försäljningschef på 3DVerkstan och fortsätter:

– Förutom direktförsäljning i Sverige har vi ett nätverk av extremt skickliga återförsäljare som når ut till kunder i hela Skandinavien och Baltikum.

”Till alla skandinaviska kunder”

Båda företagen ser de fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att leverera tillgängliga digitaliseringslösningar till alla skandinaviska kunder, skriver 3DVerkstan i ett pressmeddelande. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Postnord köper 3d-skrivare från HP

Postnord stärker sin 3d-printverksamhet med en ny 3d-skrivare från HP. – Med den här tekniken kan vi effektivisera hela leverantörskedjan och kapa hela steg i distributionen, säger Tomas Lundström, Head of 3D på PostNord Strålfors.

Publicerat av: 

Mindre plast – fler brädor

Ett franskt företag vid namn Hexa Surfboard har satsat helhjärtat på att designa och 3d-printa miljövänliga surfbrädor. Målet är att minska plasten i haven.

Publicerat av: 

Raplas vd: ”Många försöker hitta en lösning på problem som inte finns”

3d-skrivartillverkaren Raplas växer sig starkare på marknaden och säljer allt fler 3d-skrivare i bland annat Nordeuropa. 3dp har träffat Raplas grundare för att prata mer om hur företaget startades och hur det har utvecklats sedan dess.

Publicerat av: 

Det ska hjälpa patienter att andas

3d-printade patientspecifika stentar godkänns av US Food and Drug Administration (FDA). – Andning är något som många tar för givet, men för många av dessa patienter kan varje andetag vara en kamp, säger doktor Tom Gildea vid Cleveland Clinic som står bakom innovationen. 

Publicerat av: 

Trender inom 3d-printing 2020

HP släpper en rapport med vad de förutspår kommer bli 8 nyckeltrender för år 2020 inom 3d-printing. På listan finns bland annat automatiserade flöden, spårbara delar, fler studenter och växande marknad för skor, glasögon och dental.

Publicerat av: 

Snart kan du äta 3d-printad fisk till middag

Tidningen The San Diego Union-Tribune rapporterade nyligen om att Foodtechföretaget BlueNalu i San Diego, USA, med hjälp av cellvävnad har lyckats 3d-printa labbodlad fisk. Något som kan finnas på marknaden inom två år.

Publicerat av: 

3d-världen sörjer SLS-pionjär

3d-printingsamhället sörjer bortgången av Carl Robert Deckard, uppfinnaren av tekniken Selektiv laser sintring. Han var en pionjär inom additiv tillverkning och ägde hela 27 patent.

Publicerat av: 

EOS: ”Intresset för 3d-printing med polymerer ökar”

Additiv tillverkning med olika plastmaterial blir alltmer populärt i serieproduktion, skriver EOS i ett pressmeddelande. Enligt företaget är drivkraften bakom ökningen möjligheten att gång på gång kunna tillverka högkvalitativa delar.

Publicerat av: 

3DVerkstan breddar produktportföljen

Svenska 3DVerkstan och finska miniFactory inleder ett nytt samarbete. – Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda miniFactory Ultra-systemet till våra kunder, säger Daniel Ljungstig, vd på 3DVerkstan.

Publicerat av: 

Hälsorisker med 3d-printing i fokus

Ett nytt projekt beviljas drygt fyra miljoner för att utforska vilka effekter partiklar från additiv tillverkning har på hälsan. – Vi måste förstå hur påverkan på människa och miljö faktiskt ser ut, säger Kim Färnlund, metallurg och skyddsombud på AMEXCI.

Publicerat av: