PLM breddar produktportföljen

Gøran Jenssen, Business Unit Manager 3d-printing på PLM Group och Greg Gracki, Global Sales Channel Manager på DyeMansion GmbH på Formnext-mässan i Frankfurt, Tyskland.

Gøran Jenssen, Business Unit Manager för 3d-printing på PLM Group och Greg Gracki, Global Sales Channel Manager på Dyemansion GmbH på Formnext-mässan i Frankfurt, Tyskland.

PLM Group adderar Dyemansions system för efterbehandling av additivt tillverkade komponenter till produktportföljen. – Vårt mål är att skapa effektiva lösningar för alla behov i branschen, säger Gøran Jenssen, Business Unit Manager för 3d-printing på PLM Group.

PLM Group, leverantör av maskiner från bland annat HP, 3D Systems och Markforged, breddar nu sitt produktutbud. Det gäller system för efterbehandling av additivt tillverkade delar från tyska Dyemansion.

För alla behov i branschen

– Vårt mål är att skapa effektiva lösningar för alla behov i branschen och därför beslutade vi oss för Dyemansion, eftersom de har de bästa och mest flexibla industrilösningarna för efterbehandling som är tillgängliga på marknaden, säger Gøran Jenssen, Business Unit Manager för 3d-printing på PLM Group.

 

Dyemansions system för efterbehandling, Print-to-product.

Dyemansions system för efterbehandling, Print-to-product.

I Norden och Baltikum

Företaget kommer att erbjuda hela Dyemansions utbud i Norden och Baltikum. Bland produkterna finns till exempel systemet Print-to-product, som består av maskiner för rengöring, infärgning och ytbehandling.

– Samarbetet med Dyemansion gör det möjligt för oss, som det första företaget i Norden och Baltikum, att erbjuda våra kunder den kompletta 3d-printingkedjan – från design till utskrift till rätt efterbehandling utefter kundens behov, avslutar Gøran Jenssen.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Printade organ kan rädda liv i framtiden

Kunskapen och teknologin för att printa mänsklig vävnad finns redan, men för att kunna tillämpa det på människor krävs år av kliniska prövningar. Men bioprinting kan redan i dag bidra till en förbättrad hälsa hos människor, säger Itedale Namro Redwan som leder Cellinks forsknings- och utvecklingsteam. 

Publicerat av: