BLB fortsätter att expandera 

BLB Industries på plats under Formnext-mässan i Frankfurt, november 2019. I år är de tillbaka igen.

BLB Industries på plats under Formnext-mässan i Frankfurt, november 2019. I år är de tillbaka igen.

3d-skrivarutvecklaren BLB Industries har planer på att expandera verksamheten ytterligare under 2020. Det gäller både sitt nätverk av samarbetspartners men också internt.  
Så sent som i november 2019 avslöjade företaget BLB Industries att de tar in ett riskkapitalbolag som delägare, Fårö Capital, för att få en skjuts framåt. För 2020 ser planen fortfarande ut att expandera och växa, både externt och internt.
– Vi ska utöka vårt nätverk av distributörer och samarbetspartner med fokus på den europeiska marknaden som ett första steg, berättar Stefan Ek, vd på BLB Industries. 
Stefan Ek, vd på BLB Industries.

Stefan Ek, vd på BLB Industries.

Fler material på gång 
Även tekniken ska utvecklas framåt, både vad gäller extrudering men också övervaknings- och inställningsmöjligheter för att förbättra och förenkla processen. Detta innefattar både att kvalificera ännu mer material för tillverkningsprocessen, både vad gäller biomaterial och övriga konstruktionsplaster. 
– Vi ska också rekrytera nyckelpersoner för att kunna expandera och utveckla bolaget, säger Stefan. 
Närvarar på mässor 
Företaget kommer vara på plats på i nuläget två inbokade mässor i år – Elmia 3D i Jönköping den 12–15 maj och Formnext i Frankfurt, den 10–13 november. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

En kommentar till “BLB fortsätter att expandera ”
 1. Josef Rexros skriver:

  Hej Stefan,
  Jag har frågat redan tre gånger efter en offert. Hoppas att den här gången ska jag få svar. Tack.
  MVH
  Josef Rexros
  Tjeckien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Malmö stad 3d-printar visir

Modellverkstaden på Malmö stads stadsbyggnadskontor börjar 3d-printa ansiktsvisir efter brist på skyddsutrustning inom vården. Hittills har de skrivit ut 75 stycken.

Publicerat av: 

Dubbelt upp i nytt skrivarsystem

Den tyska maskinverktygstillverkaren DMG Mori lanserar ett nytt 3d-skrivarsystem, Lasertec 30 Dual SLM system. Enligt tillverkaren kan produktiviteten ökas med 80 procent.

Publicerat av: 

Polymerprinting ska generera miljarder

En ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis visar utvecklingen inom additiv tillverkning av polymerer. En marknad som väntas växa enormt de kommande åren.

Publicerat av: 

De bioprintar syntetisk hud

Ett samarbete mellan Basf och CTIBiotech har resulterat i 3d-bioprintad människohud med makrofager. – Syntetisk hud, som 3d-hud, har förutsättningar att göra hudtester snabbare, billigare och mer tillförlitliga, kommenterar Olof Holmer, vd för branschorganisationen Kemisk Tekniska Företagen i Sverige.

Publicerat av: