BLB fortsätter att expandera 

BLB Industries på plats under Formnext-mässan i Frankfurt, november 2019. I år är de tillbaka igen.

BLB Industries på plats under Formnext-mässan i Frankfurt, november 2019. I år är de tillbaka igen.

3d-skrivarutvecklaren BLB Industries har planer på att expandera verksamheten ytterligare under 2020. Det gäller både sitt nätverk av samarbetspartners men också internt.  
Så sent som i november 2019 avslöjade företaget BLB Industries att de tar in ett riskkapitalbolag som delägare, Fårö Capital, för att få en skjuts framåt. För 2020 ser planen fortfarande ut att expandera och växa, både externt och internt.
– Vi ska utöka vårt nätverk av distributörer och samarbetspartner med fokus på den europeiska marknaden som ett första steg, berättar Stefan Ek, vd på BLB Industries. 
Stefan Ek, vd på BLB Industries.

Stefan Ek, vd på BLB Industries.

Fler material på gång 
Även tekniken ska utvecklas framåt, både vad gäller extrudering men också övervaknings- och inställningsmöjligheter för att förbättra och förenkla processen. Detta innefattar både att kvalificera ännu mer material för tillverkningsprocessen, både vad gäller biomaterial och övriga konstruktionsplaster. 
– Vi ska också rekrytera nyckelpersoner för att kunna expandera och utveckla bolaget, säger Stefan. 
Närvarar på mässor 
Företaget kommer vara på plats på i nuläget två inbokade mässor i år – Elmia 3D i Jönköping den 12–15 maj och Formnext i Frankfurt, den 10–13 november. 

Publicerat av: 

Dela artikeln

En kommentar till “BLB fortsätter att expandera ”
 1. Josef Rexros skriver:

  Hej Stefan,
  Jag har frågat redan tre gånger efter en offert. Hoppas att den här gången ska jag få svar. Tack.
  MVH
  Josef Rexros
  Tjeckien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fler talare klara för AM-dagen

Hur hållbart är det egentligen att 3d-printa med plastmaterial? Vilka möjligheter finns med bioprinting i framtiden? Och kan additiv tillverkning med metall någonsin bli lika enkelt som vanliga utskrifter av papper? Det är något av det som kommer avhandlas under AM-dagen den 7 december.

Publicerat av: 

Köper resterande aktier i Xaar 3D

3d-skrivartillverkaren Stratasys skriver i ett pressmeddelande att de har köpt alla återstående aktier i Xaar 3D. Detta kommer att ytterligare påskynda företagets tillväxt inom 3d-printing för produktionsändamål. Stratasys ägde sedan tidigare 45 procent av Xaar 3D.

Publicerat av: 

Marknaden pekar uppåt igen

Additiv tillverkning med polymerer och metaller går mot historiska höjder. Det visar en ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis. Siffror från andra kvartalet 2021 visar på nivåer som är högre än före pandemin.

Publicerat av: