ARRK lanserar onlinetjänst i Norden

Servicebyrån ARRK Europe gör nu sin onlinetjänst för SLA- och SLS-delar tillgänglig i Norden. Detta då företaget har en alltmer växande kundkrets.

Under 2018 lanserades plattformen ARRK Online i Storbritannien. Men med en växande kundkrets väljer ARRK nu att även öppna upp plattformen för sina nordiska kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Enligt företaget är en av fördelarna med att beställa SLS- och SLA-delar via plattformen att man kan få pris och leveranstid för sitt projekt i realtid. Man kan också öka och minska delar, välja färg eller lägga beställningen direkt.

– ARRK Online strävar efter att erbjuda en ännu snabbare service och ett alternativt sätt för kunder att samarbeta med oss så att de snabbt kan få offerter och göra beställningar dygnet runt, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Tags: , , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.