Tractus3D släpper kontorsjätte

Tractus3D, en nederländsk 3d-skrivartillverkare av storformatsutskrifter, lanserar en ny 3d-skrivare för stora utskrifter. 

T2000.

T2000.

T2000 arbetar med FFF-tekniken, Fused Filament Fabrication, och kan printa 68 centimeter i diameter och en meter i höjd. Enligt tillverkaren är maskinen relativt liten med sin höjd på två meter, med tanke på utskriftsvolymen, och får plats på de flesta kontor.

Maskinen släpps för marknaden i början på maj 2020. Företagets svenska återförsäljare är Addexport.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: