Protech sätter Stratasys på plats

Therese Bergstrandh bredvid den nyinstallerade Stratasys J55 i Protech utställning i Järfälla.

Therese Bergstrandh bredvid den nyinstallerade Stratasys J55 i Protech utställning i Järfälla.

Nyligen lanserades Stratasys senaste fullfärgsskrivare för kontoret, J55. Nu har företagets svenska leverantör Protech installerat maskinen i sin utställning.

Den nya Stratasys J55, som 3dp har skrivit om tidigare, har nu fått sin plats hos Protech i Järfälla. Hit kan kunderna komma för att titta närmare på 3d-skrivaren på plats – och vill man undvika resor kan man få en presentation av maskinen via en länk.

Redan testkörd

Enligt Protechs marknadsansvarige Therese Bergstrandh har företaget även hunnit testköra maskinen sedan installationen.

– Vi har testkört den och slutresultaten är av överlägsen kvalitet! J55 kommer förändra sättet vi ser på högkvalitativa fullfärgsutskrifter och 3d-skrivare rent allmänt. Vi kan säga som så att det ser mycket lovande ut för designers och konstruktörer som arbetar med itererande designprocesser som konsumentvaror, konsumentelektronik och fordon med mera, berättar Bergstandh.

 

“Prisvärt alternativ”

Maskinen är enligt Protech ett prisvärt alternativ för att skapa konceptmodeller av hög kvalitet och extremt detaljerade texturer som till exempel läder och trä.

– Vi är givetvis stolta över att vara en av de första återförsäljarna i Europa att ha en J55:a på plats. Alla på företaget är riktigt imponerade, även de som jobbat med 3d-skrivare i närmare 30 år, avslutar Therese Bergstrandh.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.